Книги
КОТКИТЕ
В тази книга децата ще намерят всичко, което трябва да знаят за едни от най-обичаните домашни любимци. Придружен с отлични илюстрации, текстът представя еволюцията, историята и различните породи котки, тяхното поведение и грижите, които изискват.

Цена:4.99 лв.
Възраст:6-16 години
Формат:220х280
Обем страници:64 страници
100 ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА КОТКИТЕ
Знаете ли, че котките били опитомени за първи път в Древен Египет; че сърцето на котките бие два пъти по-бързо от човешкото; че наднорменото тегло е опасно за котките; щастие или нещастие носят черните котки? В тази книга любопитните читатели ще намерят отговорите на още много въпроси. Ще научат как да се подготвят, преди да вземат котка за домашен любимец, ще получат полезни съвети за отглеждането й, ще се запознаят с много породи котки. Богатата информация е представена чрез кратки текстове, които се възприемат с лекота. Книгата включва и забавни тестове за проверка на наученото и речник на основните понятия.

Цена:3.99 лв.
Възраст:7-14 години
Формат:165х215
Обем страници:48 страници
КАСПАР
Каспар не е обикновена котка. Той е принц Каспар Кандински – единствената котка, преживяла потъването на „Титаник”. От най-луксозния апартамент в хотел „Савой” в Лондон, той се озовава в тъмна таванска стаичка, оцелява на препълнена спасителна лодка, озовава се сред шума и бъркотията на огромния Ню Йорк и доказва, че нито една котка не е твърде малка за големи приключения!

Цена:5.99 лв.
Възраст:8-15 години
Формат:130х195
Обем страници:160 страници
ВЪЛШЕБНАТА ОГЪРЛИЦА
Мечтаеш ли да разбираш езика на животните? Точно тази мечта на Ейми Уайлд се сбъдва когато получава от леля си вълшебна огърлица, която й помага да разговаря с животните. Тя няма търпение да срещне нови приятели и се впуска в невероятни приключения! Книгите от поредицата „Ейми разговаря с животните” са предназначени за деца между 7 и 10 години. Кратките глави, едрият шрифт и забавните черно-бели илюстрации ги правят подходящи за децата, които прохождат в четенето.

Цена:3.99 лв.
Възраст:7-10 години
Формат:130х200
Обем страници:96 страници
ЗАГАДЪЧНИЯТ КОТАРАК
Силна буря връхлита острова, на който живее Ейми. След като бурята утихва, тя намира рижав котарак, който е загубил паметта си и не помни кои са стопаните му. Дали Ейми ще успее да разгадае загадката за произхода на загадъчния котарак?

Цена:3.99 лв.
Възраст:7-10 години
Формат:130х200
Обем страници:96 страници