WCF Ринг
 1. WCF – Ринг:

  На всички изложби на WCF както традиционните награждавания, така се и провеждат WCF – рингове: Ринг за възрастни котки, ринг за кастрирани котки, ринг за малки котенца - от 10 седмична възраст до 10 месечна възраст. Всички котки, присъстващи на изложбата, могат да участват в WCF – ринг.

  1. WCF – Ринг за възрастни котки

   Всички котки над 10 месеца се оценяват заедно по време на ринга, независимо от тяхната порода, цвят, клас и пол, като съдията награждава от 1 до 10 място.

  2. WCF – Ринг за кастрирани котки

   Всички кастрирани котки се оценяват заедно по време на ринга, независимо от тяхната порода, цвят, клас и пол, като съдията награждава от 1 до 10 място.

  3. WCF – Ринг за малки котенца

   Всички котенца от 10 седмици до 10 месеца се оценяват заедно по време на ринга, независимо от тяхната порода, цвят, клас и пол, като съдията награждава от 1 до 10 място.

 2. Само съдия с категория „Всички породи” може да провежда WCF – Ринг:

  Само съдия с категория „Всички породи” може да провежда WCF – Ринг и WCF – Ринг Мастър ( тук участват котки – възрастни, юноши и малки котенца, които са спечелили първо или второ място на ринговете – 2 пъти победител „Best in show”).

 3. Награждаване и брой на участниците:
  1. Награждаване на 10-те най-добри участници

   Местата се присъждат на не повече от 10 участника. В един ринг трябва да участват най- малко 4 котки. Ако има 4 участника, се награждават 2 места. При 6 участника се награждават 3 места и т.н. При 20 или повече участника могат да се номинират (наградят) 10-те най-добри участника.

  2. Разделяне на WCF – Ринг

   Ако броят на участниците е по-малък от 39 (включително), рингът не може да бъде разделен. Ако броят на участниците е повече от 39, рингът може да бъде разделен на 2 части – на ринга трябва да присъстват най-малко 4 участника. Разделянето на ринга е по избор.